Τηλ.::
Κίνα Σύστημα γεννητριών τουρμπίνας αέρα κατασκευαστής
Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.

Ενέργεια-μηχανικός HY για να χτίσει έναν καθαρότερο κόσμο

Αρχική Σελίδα

Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8

Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.

Η περιορισμένη εταιρία ενεργειακής τεχνολογίας Guangzhou HY είναι ένας κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας που στρέφεται στο σχέδιο, την παραγωγή και την εφαρμογή της υψηλής επίδοσης και των αξιόπιστων μικρών προϊόντων ανεμοστροβίλων. Το εργοστάσιο HYE καθιερώθηκε το 2001 τοποθετημένος στη βόρεια περιοχή της πόλης Guangzhou, το εργοστάσιο αφιερώνει 150 εργαζομένους, και μια ομάδα Ε&Α 10 ανθρώπων στην υψηλότερη απόδοση και την αξιοπιστία του ανεμοστροβίλου HYE. HYE είναι κύριο 35 σχεδίων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στη λεπίδα ανεμοστροβίλων, το δαχτυλίδι ολίσθησης, τη δομή στροφέων, το σύστημα ελέγχου κ.λπ. υπερβολικής επιτάχυνσης. Κάθε συστατικό του ανεμοστροβίλου HYE σχεδιάζεται ανεξάρτητα και κατασκευάζεται στο εσωτερικό. Το εργοστάσιο HYE είναι κύριο των προηγμένων εξοπλισμών ποιοτικής δοκιμής ανεμοστροβίλων και ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, όλα τα προϊόντα θα περάσει από 22 διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου όλα στη δυνατότητα εργοστασίων HYE. Όλα τα προϊόντα έχουν πιστοποιημένο με το CE, ETL, RoHS και ANAB.

 

Με πάνω από 17 έτη εμπειρίας στην παραγωγή και την εφαρμογή του αέρα & ηλιακό υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα, η ενέργεια HY έχει αναπτύξει πάνω από 20 διαφορετικούς τομείς εφαρμογής του αέρα και το ηλιακό υβριδικό σύστημα αέρα όπως το κατοικημένο ηλεκτρικό σύστημα πλέγμα-δεσμών, κατοικημένο ηλεκτρικό σύστημα από-πλέγματος, αυτόνομος φωτισμός οδών αέρα ηλιακός υβριδικός, ο ηλιακός τροφοδοτημένος υβρίδιο πύργος τηλεπικοινωνιών, το ηλιακό τροφοδοτημένο υβρίδιο σύστημα παρακολούθησης κ.λπ. αέρα. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές έχουν εφαρμοστεί ευρέως σε όλο τον κόσμο και απολήφθηκαν μια καλή φήμη από την ποιότητα συστημάτων, την αξιοπιστία και επαγγελματικές pre-sales και την υπηρεσία μεταπωλήσεών της ομάδας HYE. Επιπλέον, όλα τα συστατικά των λύσεων κάθε συστημάτων είτε αναπτύσσονται από HY την ενέργεια είτε προσαρμόζονται και βελτιστοποιούνται με την υποστήριξη του προμηθευτή σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ανεμοστροβίλων HYE είτε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αυτό θα μπορούσε να μεγιστοποιήσει την παραγωγή δύναμης συστημάτων και βελτιώνει επίσης την αξιοπιστία και τη συμβατότητα του συστήματος. Η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας θα μπορούσε να παρέχει ολόκληρο το σχέδιο συστημάτων και την πλήρη βάση υποστήριξης κατασκευής στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα ωφεληθείτε από τον επαγγελματισμό μας.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : HYE

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200

Ετήσιες πωλήσεις : 65million-70million

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Website:: www.hyenergy.com.cn

ιστορία της εταιρίας

Ιστορία της ενέργειας HY

 

 

HY ενεργειακοί φίλοι & έκθεση

Κουβανικός Γραμματέας Ενέργειας

Mr.Moreno από τη Βραζιλία

Mr.Ama από την Ουγκάντα

Ενέργεια Setor, ΗΠΑ πόλεων Aclantic

Ο κ. Charoen Fuangaromya από την Ταϊλάνδη

Φιλιππινέζικοι ανώτεροι υπάλληλοι τομέα της ενέργειας

Πανεπιστήμιο Shantou

Πρεσβευτής της Κούβας του Ισημερινού

Mr.Remash από τη Μαλαισία

Έκθεση καντονίου, Guangzhou 2010

Έκθεση καντονίου, Guangzhou 2011

Έκθεση 2011 αιολικής ενέργειας της Σαγκάη

Έκθεση 2013 αιολικής ενέργειας της Σαγκάη

Νέα ενεργειακή έκθεση Husum στη Γερμανία 2016

Έκθεση καντονίου, Guangzhou 2017

υπηρεσία της εταιρίας

Υπηρεσία επιχείρησης

 

Ο στόχος της υπηρεσίας ενεργειακής συνήθειας HY είναι να παράσχει την ποιότητα, τα αξιόπιστα προϊόντα και τα συστήματα για τον πελάτη μας. Κάθε συστατικό του ανεμοστροβίλου HYE σχεδιάζεται ανεξάρτητα και κατασκευάζεται στο εσωτερικό. Έχουμε ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, όλα τα προϊόντα θα περάσουν από 22 διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και πιστοποιούνται με τα πρότυπα CE, RoHS και του ISO.

 

Η ομάδα Ε&Α μας ήταν οργάνωση από HY τον ενεργειακό ιδρυτή - κ. Yu Hongying και άλλοι 9 μηχανικοί. Αφιέρωσαν στην υψηλότερη απόδοση και την αξιοπιστία του ανεμοστροβίλου HYE και ανέπτυξαν πάνω από 20 διαφορετικούς τομείς εφαρμογών του αέρα και των ηλιακών υβριδικών συστημάτων αέρα. Οι ανεμοστρόβιλοι χρησιμοποιούνται ευρέως σε κατοικημένο από το ηλεκτρικό σύστημα πλέγματος, κατοικημένο στο σύστημα πλέγματος και το σύστημα τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο και τις κερδημένες ιδιαίτερα εκτιμήσεις από τον πελάτη. Μέχρι το 2017, είμαστε κύριοι 35 σχεδίων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στη λεπίδα ανεμοστροβίλου, το δαχτυλίδι ολίσθησης και τη δομή κ.λπ. στροφέων. Και μπορούμε επίσης προσαρμόσαμε το σύστημα σύμφωνα με τις συγκεκριμένα απαιτήσεις ή τα προγράμματα προσφοράς.

 

Για να επιτύχουμε την επέκταση της μικρής οριζόντιας επιχείρησης ανεμοστροβίλων άξονα, συμμετείχαμε ενεργά οι διεθνείς εκθέσεις και εισαγάγαμε στο κοινό. Όπως η νέα ενεργειακή έκθεση Husum που πραγματοποιείται στη Γερμανία κάθε χρόνο. Ο ανεμοστρόβιλος Pegasus μας 1.5KW επιλέχτηκε ως πιό καινοτόμος ανεμοστρόβιλος.

 

Δεδομένου ότι προσαρμόζουμε το φρενάρισμα αεροδυναμικής προηγμένων ηλεκτρομαγνητικό και λεπίδων και παίρνουμε μόνο δύο κινούμενα μέρη, το οποίο βελτιώνει την αξιοπιστία γεννητριών δεδομένου ότι έχει τη λιγότερη μηχανική αποτυχία. Επιτυγχάνει την πραγματική συντήρηση ελεύθερη για τον ανεμοστρόβιλο. Αλλά έχουμε επίσης πλήρης και σαφής αφότου παρέχει το σύστημα πωλήσεων για τον ανεμοστρόβιλο και τα σχετικά συστήματα εφαρμογής, τα χρεωμένα μέρη αντικατάστασης εάν η περίοδος εξουσιοδότησης έχει λήξει.

 

Με την ηγεσία του κ. Yu και του στόχου υπηρεσιών επιχείρησής μας, ο ανεμοστρόβιλος HYE είχε πωλήσει ήδη σε 108 χώρες στον κόσμο και τις κερδημένες καλές φήμες από τους πελάτες. Και θα συνεχίσουμε τα νέα προϊόντα και θα παράσχουμε τον αξιόπιστο, υψηλός - ποιοτικά προϊόντα όπως πριν.

Ομάδα επιχείρησης

HY ενεργειακή ομάδα

 

Guangzhou HY Energy Technology Limited Corp.
5ο πάτωμα &7th, Tiangui που χτίζει τον πύργο Β, δρόμος No.62 Tiangui, περιοχή Huadu, Guangzhou, Κίνα
Τηλ.::86-20-36888000-8010
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Σύστημα γεννητριών τουρμπίνας αέρα προμηθευτής. © 2017 - 2020 windturbinegeneratorsystem.com. All Rights Reserved.